Makeup artist Vejle

Sus Marxen – Makeup artist ved Vejle

Hvis du har brug for en professionel makeup artist nær Vejle, er BeautyStudie v. makeup artist Sus Marxen et trygt valg. Sus Marxen er en erfaren makeup artist, som har fokus på at skabe en hyggelig og behagelig stemning, når du er inde for at blive stylet. Sus Marxen er en makeup artist, som går op i at give dig en god oplevelse, når du skal gøres smuk til en begivenhed, og hun arbejder professionelt med at få det smukkeste frem i det enkelte menneske.

Du er altid meget velkommen til at kontakte BeautyStudie v. makeup artist Sus Marxen tæt på Vejle for tidsbestilling eller en samtale om dine ønsker. Sus Marxen tager sig god tid til at tale med dig og besvare dine spørgsmål.

Smuk styling til alle lejligheder

Hos BeautyStudie v. makeup artist Sus Marxen nær Vejle kan du blive stylet til enhver lejlighed. Det kan være til en konfirmation, et bryllup, en barnedåb eller noget helt tredje. Sus Marxen bringer det smukkeste frem i bruden, konfirmanden osv. og shiner dig op til den store dag. Sus Marxen lægger desuden en smuk makeup, som holder hele aftenen ud til de sene nattetimer, hvis det er nødvendigt.

Kontakt din makeup artist nær Vejle

Hvis du skal til en fest, et bryllup, en konfirmation eller en anden begivenhed, hvor du gerne vil vise dig fra din bedste side, så er makeup artist Sus Marxen et trygt valg.
Du er altid meget velkommen til at kontakte makeup artist Sus Marxen for tidsbestilling eller spørgsmål. Hun tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker til en styling, og hun fortæller gerne mere om sin erfaring og forslag til stylinger.

Du er også meget velkommen til at komme ind på Beautystudiet i Kolding og tale med din makeup artist. Salonen ligger kun en kort køretur fra Vejle. Du kan også vælge at få din makeup artist hjem til dig selv, så du kan blive gjort klar i hjemlige omgivelser. I finder sammen frem til den bedste løsning for dig.

Læs mere

Du kan få mere viden om Sus Marxens arbejde og erfaring ved at læse med på bloggen her på hjemmesiden. Her deler hun ud af sine mange kompetencer og deler gode tilbud.
[display-posts tag=”vejle” posts_per_page=”-1″]

Find vej til vores Beauty studie i Kolding fra Vejle og omegn

Du finder Beautystudiet i Kolding på Hertug Abelsvej 57, og det er nemt at finde hen til studiet, hvis du kommer fra Vejle eller omegn.

BeautyStudie

Låsbygade 60B
6000 Kolding
61659592