Makeup artist Århus

Sus Marxen – Makeup artist nær Århus

Hvis du har brug for en professionel og erfaren makeup artist, som er nem at komme til fra Århus, så er makeup artist Sus Marxen i Kolding et trygt valg.
Sus Marxen har en lang erfaring som makeup artist, og det er hurtigt at komme til hendes salon fra områder som Århus.

Du er meget velkommen til at kontakte makeup artist Sus Marxen for tidsbestilling til en brudemakeup eller for spørgsmål.

Lang erfaring med styling

Makeup artist Sus Marxen tæt på Århus har en lang erfaring og en stor viden om styling og om at bringe det bedste frem i det enkelte menneske. Hos din makeup artist Sus Marxen, er du derfor i trygge hænder. Hun har en lang erfaring med styling til både boudoir, reklame, fashion, fest og hverdagsmakeup.

Sus Marxen arbejder professionelt med at få det smukkeste frem i det enkelte menneske, og hun har fokus på at skabe et look, som passer lige til dig, så du føler dig veltilpas og smuk. Hun har herudover fokus på at gøre stylingen til en god oplevelse, da hun ser det som en stor og vigtig del af dagen for eksempelvis dit bryllup eller din konfirmation. Din makeup artist tæt på Århus har derfor ikke kun fokus på at bringe det bedste frem i dig – hun ønsker også at give dig en god oplevelse med at blive stylet. Hun ser stylingen inden en fest, som en vigtig del af dagen. Det skal være hyggeligt og give en god start på aftenen, og det er i fokus, når du vælger Sus Marxen som din makeup artist.

Hos BeautyStudie v. makeup artist Sus Marxen nær Århus får du en styling, hvor selve processen er en hyggelig, dejlig oplevelse med dig i centrum.

Kontakt din makeup artist nær Århus

Hvis du har brug for en dygtig og erfaren makeup artist tæt på Århus, så er du altid meget velkommen til at kontakte BeautyStudie v. makeup artist Sus Marxen. Studiet ligger i Kolding, men det er nemt og hurtigt at komme til fra Århus, og du får en professionel makeup artist udover det sædvanlige, som vil gøre sit ypperste for at give dig en god oplevelse.

Læs mere om Sus Marxen erfaring og gode tilbud på bloggen.
[display-posts tag=”aarhus” posts_per_page=”-1″]

BeautyStudie

Låsbygade 60B

6000 Kolding

61659592