bryllup

Book mig til både prøvemakeup og den store dag og vær sikker på, at din makeup og frisure holder hele dagen. Vi afsætter 2-3 timer, så der er god tid til at få alt på plads. Det er en vigtig og skøn dag, hvor du er i centrum, og jeg gør alt for at din skønhed skinner igennem.

Privilegium at være en del af den store dag

I BeautyStudie ser jeg det som et privilegium at være en del af din store dag, hvor søstre, mødre, veninder osv. også kan være med og hjælpe til at skabe nogle kærlige, hyggelige rammer for forberedelserne. Jeg elsker at style brude og lægge en flot brudemakeup og gør mit ypperste for at gøre det til en god oplevelse for bruden.

Den helt rigtige styling for dig

Hos makeup artist Sus Marxen finder I sammen frem til den helt rigtige styling for dig. For nogle er det vigtigt, at holde makeup’en diskret og meget naturlig, og andre vil gerne have mere farve og tydelig styling. I finder sammen frem til den rigtige stil for dig, så du kan føle dig smuk og godt tilpas. Det er alfa omega for din store dag, at du føler dig smuk, godt tilpas og som dig selv. Det har nemlig en stor betydning for, hvordan din dag bliver. Sus Marxen vil bringe det rigtige frem i dit udseende, så du får den bedste dag, hvor du kan føle dig afslappet, glad, veltilpas og smuk.