Brudemakeup

Skal du snart være brud, og vil du gerne have lagt en smuk og professionel brudemakeup på den store dag? Så er BeautyStudie v. makeup artist Sus Marxen i Kolding det helt rigtige sted at kontakte.

En dejlig oplevelse at blive stylet

Du kan booke makeupartist Sus Marxen til både en prøvemakeup og til den store dag. Der bliver afsat omkring 2-3 timer til din styling, så der er god tid til at gøre arbejdet grundigt og gøre det til en god og rolig oplevelse. Stylingen inden selve brylluppet skal være en dejlig oplevelse, hvor du er i centrum, og din professionelle makeup artist vil bringe alt det smukkeste frem i dig.

Hvis du ikke kun ønsker at få lagt en smuk brudemakeup, men du også gerne vil have sat en flot frisure, starter vi tidligt med at gøre håret klar – oftest med curlere.

Du får lagt en flot makeup, som holder hele natten ud, selvom der skulle komme en tåre eller du skal stå ude i blæsevejr og fotograferes.

IMG_4755
http://www.makeupsus.com BeautyStudie by Sus Marxen brud: Jannie Stoustrup Ladefoged

Privilegium at være en del af den store dag

Makeup artist Sus Marxen ser det som et privilegium at være en del af din store dag, hvor søstre, mødre, veninder osv. også kan være med og hjælpe til at skabe nogle kærlige, hyggelige rammer for forberedelserne. Hun elsker at style brude og lægge en flot brudemakeup, og hun gør sit ypperste for at gøre det til en god oplevelse for bruden.

Den helt rigtige styling for dig

Hos makeup artist Sus Marxen finder I sammen frem til den helt rigtige styling for dig. For nogle er det vigtigt, at holde makeup’en diskret og meget naturlig, og andre vil gerne have mere farve og tydelig styling. I finder sammen frem til den rigtige stil for dig, så du kan føle dig smuk og godt tilpas. Det er alfa omega for din store dag, at du føler dig smuk, godt tilpas og som dig selv. Det har nemlig en stor betydning for, hvordan din dag bliver. Sus Marxen vil bringe det rigtige frem i dit udseende, så du får den bedste dag, hvor du kan føle dig afslappet, glad, veltilpas og smuk.

Kontakt Sus Marxen om din brudemakeup

Hvis du snart skal være brud, og du gerne vil vise dig fra din smukkeste side på den store dag, så er makeup artist Sus Marxen den helt rigtige at kontakte. Du er altid meget velkommen til at ringe for tidsbestilling til en smuk brudemakeup eller for spørgsmål. Sus Marxen tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker til en brudemakeup, så du kan finde den helt rigtige løsning.

For bruden

 

Stemningsvideo fra Gadegaard Design