Hjemløs men

Hjemløs men

ikke uden mål og med 😉

Efter mange overvejelser har jeg besluttet at opsige mit lille studie i Låsbygade, Kolding. Jeg har været utrolig glad for at bo hos Heidi, Skinsecret, i de dejligste rammer men økonomi, mobilitet og nye udfordringer gør at det er bedst at blive hjemløs…

Jeg er i fuld gang med nye projekter, og har gode mavefornemmelser ang. mere arbejde som makeup artist / hårstylist. Det kommer til at betyde mere tid rundt i landet med samarbejde i både fashion, beauty og film, og det bliver selvfølgelig virkelig fedt og spændende! Udover det barsler jeg også meget snart med ny blog – så hold øje her på siden og din mail, når den går i luften (højst sandsynligt på sitet Bloggers Delight).

Et af mine projekter er i forbindelse med “Makeup Mastered”, hvor jeg har samarbejdet med fotograf Peter Nielsen (venstrehaandsarbejde) og upcoming singer/songwriter Sofie Daugaard – første teaser kan du se her:

Sofie Daugaard Smil

 

Hav den skønneste weekend – fordi uanset hvor eller hvem du er, så fortjener du det bedste. xxx Sus

 

Skriv et svar