Smuk, hyggelig og lærerig polterabend – for både bruden og veninderne

Smuk, hyggelig og lærerig polterabend – for både bruden og veninderne

Alle kvinder går op i deres udseende, og mange bruger en del tid foran spejlet hver dag for at få både hår og makeup til at sidde lige i skabet. Men det er ikke kun til hverdag; ved store begivenheder såsom bryllupper er det i særlig høj grad vigtigt, at håret sidder godt, og makeuppen er pæn.

Har I en veninde, der snart skal giftes? Og drømmer I om at arrangere en polterabend for hende, hvor der er skruet helt op for tøsehyggen? Så er en anderledes, hyggelig og spændende polterabend hos BeautyStudie den oplagte mulighed for at forene passionen for hår og makeup med sjov og venindehygge.

Professionelt makeupkursus for alle

Med BeautyStudie har I muligheden for at give jeres veninde en polterabend, der ikke alene vil være underholdende nu og her, men som også vil forberede og inspirere den kommende brud på længere sigt.

Bruden kan i løbet af en time få lagt en professionel makeup, der kan give hende et billede af, hvordan makeuppen på den store dag skal være. Dette koster blot 650 kr.

For 795 kr. kan bruden ligeledes få lagt en smuk makeup, men oven i det får hun en flot håropsætning – alt sammen som inspiration til bryllupsdagen.

Foretrækker I, at alle – både brud og veninder – skal aktiveres, har I mulighed for at vælge makeup på bruden samt en tutorial for hele gruppen, hvor I blandt andet vil lære at lægge en god grundmakeup. Dette tager 1,5 time og koster ligeledes 795 kr.

Alt i alt får I en unik chance for at hygge jer med makeup og håropsætning i hænderne på en professionel inden for faget.

En dag I sent vil glemme

En polterarbend i samarbejde med BeautyStudie er en oplagt mulighed for at give både bruden og alle veninder en dag, I sent vil glemme. Kunne I tænke jer at gribe muligheden, er I velkomne til at kontakte BeautyStudie allerede i dag.

Det står jer frit for, hvorvidt I kommer til BeautyStudie i Kolding eller om makeupartisten kommer hjem til jer – der er altid garanti for hygge, grin og lærerige oplevelser.

Skriv et svar