Lær at lægge den perfekte makeup

Lær at lægge den perfekte makeup

Vil du lære at lægge en smuk grundmakeup, der holder hele dagen? Eller mangler du inspiration til at kreere det perfekte look til jul, nytår eller måske til din næste date? Så tag dine bedste veninder, kollegaer eller mor og søster under armen og kom til makeup-tøseaften hos Beauty Studie. Du vil i løbet af en aften eller eftermiddag lære nye tips og tricks samt en række nye teknikker til at lægge den perfekte makeup.

Fokus på de nyeste teknikker

Du vil i løbet af aftenen blive kyndigt introduceret til og vejledt i at anvende en række nye makeupteknikker. Alle teknikkerne vil blive nøje tilpasset til lige netop din individuelle stil og farver. Vi vil i løbet af aftenen i høj grad fokusere på, hvilken teknik I ønsker hjælp til at forfine. Så hvad end du har problemer med at lave den perfekte vinge på dit smokey-eye eller gerne vil gerne lære at bruge contouring, vil du få rig mulighed for forbedre din teknik.

Jeg tror på, at man lærer bedst, hvis man også selv får lov til at føre penslerne og ikke blot er en passiv tilskuer. I bedste ”learning by doing”-stil vil jeg derfor træne og vejlede jer i lægge jeres egen makeup. I kan derfor, under kyndig overvågning, frit eksperimentere med forskellige looks, farver og effekter med lys og skygge til at forme ansigtet.

Jeg har stor erfaring indenfor makeupverdenen og kan derfor yde kompetent og kyndig vejledning. Jeg bruger kun produkter af højeste kvalitet og bruger mærket Bodyography, der er mineralsk og uden parabener.

Lærerig og hyggelig tøseaften

En lærerig makeup-aften eller –eftermiddag hos Beauty Studie er perfekt til en tøseaften, venindehygge, eller hvis du bare gerne vil have forfinet din makeup-teknik. Vi vil naturligvis have fokus på sjov og leg, imens vi lærer nye teknikker. Med sjov og hygge i højsædet er I sikret masser af gode grin og sjove stunder samtidig med at makeup-teknikken forbedres.

Tag veninderne under armen og arranger en hyggelig og lærerig aften. Jeg afholder både makeup-aftener og –eftermiddage af 2-3 timers varighed. Arrangementet kan enten afholdes i mit studie i Kolding eller hos jer privat. Du er altid velkommen til at kontakte mig, såfremt du skulle have uddybende spørgsmål.

Jeg ser frem til at lære dig og dine veninder at lægge den perfekte makeup.

Skriv et svar