Hold hyggelig tøseaften og lær at lægge den perfekte makeup

Hold hyggelig tøseaften og lær at lægge den perfekte makeup

Mangler du den perfekte aktivitet til en hyggelig og sjov aften med dine bedste veninder eller kollegaer? Med en makeup-aften hos Beauty Studie vil I få en herlig aften eller eftermiddag med fokus på makeup, nye teknikker samt venindehygge, sjov og leg.

Saml dine bedste veninder, som gerne vil lære at lægge en smuk og naturlig makeup. Jeg vil i løbet af aftenen demonstrere, hvordan I lægger den helt rigtige makeup, som passer til lige netop jeres hud og farver. Vi vil naturligvis også skrue helt op for hyggen, så I får den perfekte tøse-aften.


Øvelse gør mester

Du og dine veninder vil kyndigt blive vejledt i de nyeste makeupteknikker og –trends. Jeg tror på, at man lærer bedst, hvis man også selv får lov til at føre penslerne og ikke blot er en passiv tilskuer. I bedste ”learning by doing”-stil vil jeg derfor også træne og vejlede jer i lægge jeres egen makeup. Jeg tager her udgangspunkt i de nyeste teknikker og tilpasser disse specielt til dig og din stil. Jeg anvender kun makeup af højeste kvalitet, og det mærke jeg bruger, Bodyography, er mineralsk og uden parabener.

Aftenen vil være fyldt med nye tips og tricks, men også med rig mulighed for at få svar på hvad end makeup-problemer, du og dine veninder måtte have. Har én af jer problemer med at lave den helt rigtige cat flick med eyelineren, eller skal vi fokusere på contouring? I fællesskab finder vi svar på alle jeres spørgsmål og arbejder aktivt på at forfine jeres makeup-teknik.

Den bedste tøseaften

En makeup-aften er altså en unik mulighed for dig og dine veninder til at få den perfekte tøseaften. Vi vil have fokus på sjov og leg, imens vi lærer nye teknikker. I er derfor sikret masser af gode grin, sjove stunder og selvfølgelig også en forbedret makeup-teknik.

Så tag dine bedste veninder, kollegaer eller mor og søster under armen og arranger en skøn, lærerig og underholdende tøseaften. Et sådan arrangement kan både arrangeres om aftenen eller eftermiddagen, alt efter hvad der passer jeres program bedst. Beauty Studie tilbyder endvidere at afholde tøseaftenen hjemme hos dig privat.

Jeg ser frem til at lære dig og dine veninder at lægge den perfekte makeup. Du er altid velkommen til at kontakte mig, såfremt du skulle have uddybende spørgsmål.

Skriv et svar