Skønhed uanset…

Skønhed uanset…

Min dejlige tyske veninde, Alexandra, har lige været på besøg et par dage. Ud over at vi naturligvis knævrede på livet løs, indvilligede Alex også i at sidde model. Jeg ville gerne lige lave en håropsætning før en brudeopsætning og samtidig øve mig på at lægge makeup på særlig ømfindtlig hud. Alex lider nemlig af “rosacea” og har derfor ekstrem tør hud rundt om næsen og på kinderne, hvor der også er meget rødlig pigmentering og irritation. Desværre er der ingen kur mod rosacea, så indtil videre kan man kun smøre det med ekstra fugtgivende lotion og så evt. dække det til med mineralsk makeup, så man ikke føler man går rundt og ligner en, der har drukket for meget… Jeg har brugt “Sun Defence Tinted Moisturizer” nr. 1 fra Bodyography men et andet lignende produkt (CC Cream), ville også fungere godt, da der er udover fugtlotionen også er solbeskyttende creme i.

Rosacea er desværre et problem flere og flere lider af – også mænd, så jeg håber, at der bliver investeret nogle ressourcer til at undersøge det nærmere og finde en kur mod det.

Her er Alex, der jo er skøn uanset 🙂

BeautyStudie - brude makeup og hår
Alex – BeautyStudie spring 2016 Bridal updo and makeup

Skriv et svar