Dagens look

Dagens look

2016-04-04 11.08.58
makeup artist Sus Marxen BeautyStudie hverdagsmakeup – simpelt look

Go’ fornøjelse med dit eget hverdagslook – på billedet her er der intet filter, men til gengæld stadig smilerynker… 😉

Et hurtigt look med fokus på naturlig glød og læber. Jeg har mikset en primer med lidt glød (bliver nødt til at snyde lidt med at få farve på huden) med min foundation (kunne også være BB/CC creme). Herefter blusher på kinderne (min er en cream blush, men det er bestemt ikke et krav). På øjenlåget, under øjnene og en enkelt bums har jeg brugt et multi-produkt: Canvas Eye Mousse. Den fungerer nemlig både som primer og udjævner på øjenlåget, samt som concealer. Rundt om øjnene har jeg brugt en brun/bronze eye pencil og herefter brun mascara på vipperne. Til sidst en Electric Lip Slide (et miks af gloss, læbestift og stain) på læberne – farven er ikke helt nude, men ganske fin og hedder “It Girl” 🙂

2016-04-04 10.54.27
Bodyography produkter: Veil Foundation Primer, Tahitian Glow Oil Free Natural Finish Foundation #130 Cream Blush, Cantaloupe Canvas Eye Mousse, Cameo Eye pencil, Bali Bronze Mascara, Bark Electric Lip Slide, It Girl

Skriv et svar