Makeover

Makeover

Naturlig, helt usminket - klar til makeover i beautystudiet i Kolding
Makeover – før…

 

Betina kom helt usminket til BeautyStudiet i Kolding  – hun havde vundet en makeover via min Facebook-side og havde i dagens anledning arrangeret en date med kæresten, der 1 time senere ventede spændt på restauranten.

Så min plan blev klar; jeg valgte at lave et skønt 60’er inspireret look der både var kækt, romantisk og holdbart – noget der ser godt ud, selv efter at have drukket og spist – og noget, der giver fokus til skønne øjne og lækker hud. Alle produkter er mineralsk makeup fra mærket Bodyography (tjek det her).

Jeg synes at B’ ser helt fantastisk dejlig ud (og nej, der er selvfølgelig ingen filtre på billederne) :

B' klar til date-night med kæresten
Makeover – efter..

Skriv et svar